Depeche Mode maaliskuussa Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Dramaattisen konemusiikin uranuurtaja Depeche Mode saapuu konsertoimaan Suomeen 6. maaliskuuta. Yhtye esiintyy silloin Helsingin Hartwall Areenalla.

Depeche Mode julkaisee uuden Playing The Angel -albuminsa 19. lokakuuta ja lähtee samalla maailmankiertueelle. Turnee alkaa Yhdysvalloista, jossa yhtye kiertää kuuden viikon ajan ennen siirtymistään Eurooppaan.

Bändin edellisestä Exciter -studiolevystä on kulunut jo neljä vuotta. Sen jälkeen on tosin julkaistu hieno Remixes 81-04 -kokoelma, jossa yhtyeen tuotanto sai uuden kuosin. Yhtyeen tuorein sinkku Precious on saanut hyvän vastaanoton ympäri maailmaa.

Yhteensä Depeche Moden albumeita on myyty maailmalla jo yli 50 miljoonaa kappaletta. Yhtye nähtiin edellisen kerran Suomessa vuonna 2001. Pari vuotta sitten yhtyeen keulahahmo Dave Gahan kävi heittämässä lisäksi soolokeikan Seinäjoen Provinssirockissa.