Robbie Williams : Tripping

Singlet · Stara.fi

Brittitähti Robbie Williamsin tuorein single, Tripping, yllättää jo ensi sekunneilla. Pop-rock on nyt vaihtunut selvästi reggae-vaikutteiseen fiilistelyyn. Intensive Care -albumilta lohkaistu single on kieltämättä mielenkiintoinen suunnanmuutos. Itse kappale on kuitenkin pari kertaa kuultuna oikein groovaava ja mahdollinen hitinpoikanen. Ainakin kertosäkeen melodia ja Robbien korkealla liitävä ääni toimivat mukavasti.

Taustalla kuullaan tuttujen reggae-soittimien lisäksi myös lyhyitä sello- ja viulusettejä. Robbien AutoTunella viimeistelty ääni joutuu välillä 90-luvun tyylisesti kaikulaitteen käsittelyyn. Tätä ei kyllä Robbieksi heti uskoisi, ellei tietäisi hänen olevan mikrofonin varressa. Rohkeutta näköjään riittää.

Tripping on leppoisan kesäistä musisointia, mutta se Robbielle tuttu energisyys puuttuu. Biisistä ei löydy myöskään kovin suuria koukkuja, joista ammentaa hittipotentiaalia, joten biisi on keskinkertaista tasoa Robbielle.

Pisteet 3/5

Uusimmat