The Rasmus nousi listoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Rasmus -yhtyeen tuore Hide From The Sun -levy on saanut hyviä listasijoituksia Euroopassa, vaikka single ei olekaan menestynyt odotetusti. Albumi on nyt noussut esimerkiksi Saksan virallisen albumilistan kolmannelle sijalle.

Itävallassa sijoitus on neljäs ja Sveitsissäkin viides. Suomen lisäksi albumilistan ykkössija on saavutettu nyt myös Meksikossa saakka. Italian listalla sijoitus on nyt 18., Ruotsissa 25. ja Hollannissa 27.

Japanin yhdistetyllä listalla, jossa esiintyvät sekä japanilaiset että ulkomaalaiset artistit, The Rasmus on sijalla 38. Tätä voidaan pitää merkittävänä sijoituksena, sillä Japanissa kaikesta myydystä musiikista noin 80% on japanilaista. Ulkomaalaisten julkaisujen listalla The Rasmus on peräti sijalla 14.

On äärettömän harvinaista, että kaksi kotimaista yhtyettä nousee samaan aikaan listoille eri puolilla maailmaa. Nyt toivotaan, että HIM ja The Rasmus saisivat molemmat hyvän vastaanoton. HIMin Dark Light -albumi julkaistaan perjantaina.

Uusimmat