Jessica Simpson kiistää erohuhut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin pyörivän Vastanaineet -televisiosarjan päähenkilöt, näyttelijä Jessica Simpson ja Nick Lachey, ovat joutuneet sitkeiden erohuhujen kohteeksi Yhdysvalloissa. US Weekly ja Life & Style -lehtien mukaan pariskunta olisi eroamassa alle kolmen vuoden avioliiton jälkeen.

Pariskunta kuitenkin kiisti huhujen todenperäisyyden eilen julkaistulla yhteisellä tiedotteella. Tiedotteessa korostettiin Jessican ja Nickin olevan yhtä yhdessä.

– Jessica ja Nick eivät ole eronneet. Siihen viittaavat huhut eivät pidä paikkaansa, pariskunnan tiedottaja Brad Cafarelli sanaili tiedotteessa.

Eron puolesta puhuu lehtien mukaan se, että Jessica ja Nick on nähty julkisesti yhdessä viimeksi syyskuun 11. päivänä. He olisivat kuitenkin eronneet jo ennen sitä, elokuussa. Life & Style -lehden mukaan Jessica on nähty itkemässä henkilökohtaiselle assistentilleen sanoen ettei Nick halua enää häntä.

Aiemmin tänä vuonna Jessican isä, Joe, paljasti medialle, että pariskunta on harkinnut eroa riitojensa lomassa. Hän kuitenkin korosti, etteivät he olleet eroamassa.

– Se on sama juttu kuin minulla ja vaimollani. Jos riitely merkitsee eroamista, olemme kai kaikki eroamassa, Joe Simpson totesi.

Yhdysvalloissa on aiemmin väitetty mm. Nickin pettäneen Jessicaa polttareissaan pornotähti Jessica Jaymesin kanssa.

Viihdelehti Stara.fi tapasi Jessica Simpsonin Lontoossa. Lue haastattelu tästä.