Loukkaantunut Robbie haluaa popin kuninkaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Robbie Williams on julkistanut uuden Intensive Care -albuminsa Saksassa loukkaantumisestaan huolimatta. 31-vuotias poppari kaatui perjantaina pelatessaan jalkapalloa Berliinissä. Rytäkässä hän sai luunmurtuman oikeaan käteensä.

Robbie kertoi konsertissa 7.000 ihmisen yleisölle, että on saanut kipulääkettä ja hän voi hyvin. Sisukas tähti veti puolentoista tunnin keikan läpi normaalisti. Keikalla kuultiin uuden levyn kappaleita ja vanhoja tuttuja hittejä.

Keikan tiimellyksessä Robbie kaavaili ottavansa popin kuninkaan tittelin Michael Jacksonilta.

– Mielestäni popin kuninkaan virka on auki. Kukas sen kissan hännän nostaa, ellei kissa itse. Voisinko minä olla popin kuningas?, Robbie sanaili vapaasti suomennettuna.

Robbien uusi albumi tulee kauppoihin lokakuun loppupuolella. Levy on äänitetty pääosin Robbien Hollywoodin asunnon makuuhuoneessa. Levyltä lohkaistu ensimmäinen single Tripping on parhaillaan Britannian singlelistan kakkosijalla.