Basisti jätti Flylow’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen rockjyrä Flylow on vaihtanut basistia. Yhtyeen perustajajäsen Wilson Salomaa keskittyy jatkossa perhe-elämään ja uraansa graafisena suunnittelijana. Eroon ei liity dramatiikkaa, musiikillisia erimielisyyksiä tai huumeongelmia.

– Wilson ei halunnut viettää enää kiertolaiselämää ulkomailla, muttei myöskään olla muiden bändin jäsenten menestyksen jarruna, joten vaikea ratkaisu oli edessä, levy-yhtiön tiedotteessa todetaan eron syistä.

Muutamaa brittiläistä ja suomalaista basistia kokeiltuaan Flylow päätyi monista yhteyksistä tuttuun Marko Haatajaan, joka vastaa jatkossa bändin alataajuuksista. Flylow -yhtyeen ensi vuodesta on tulossa kiireinen, sillä Bridges ilmestyy joulukuussa Venäjällä ja tammikuussa Englannissa ja Saksassa.

Uusi kokoonpano ensiesittelyssä Tampereella lauantaina 22. lokakuuta.