Jessica Simpsonia petettiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä hetkellä Yhdysvaltain kuumin blondi, Jessica Simpson, on erohuhujen kierteessä. Nyt väitetään hänen aviomiehensä Nick Lacheyn pettäneen vaimoaan erään ravintolaillan jälkeen.

Newlyweds -ohjelman tähti, itsekin laulajana tunnettu Nick Lachey, on ystävänsä Chad Leslien mukaan viettänyt Chadin tyttöystävän, Angela Barlettin, kanssa ainakin puolitoista tuntia samassa hotellihuoneessa Ohiossa. Hän kertoo Nickin päätyneen hotelliin yhdessä Angelan kanssa ja tyttöystävän kertoneen myöhemmin, että Nick yritti ”ainakin lähennellä” häntä.

– Nick ja Angela tulivat baariin, jossa työskentelin, noin puoli neljältä yöllä. Angela pyysi minulta kotini avaimia ja kertoi jättävänsä kotimatkalla Nickin hänen hotelliinsa, baarimestarina työskentelevä Chad kertoi.

Kun Chad pääsi pois töistä reilun tunnin kuluttua, hänen tyttöystävänsä ei ollut kotona. Pian Chad löysi Angelan auton Nickin hotellin pihasta. Myöhemmin Angela kertoi, että he olivat avanneet viinipullon ja että Nick oli yrittänyt suudella häntä. Angela selvästi salasi minulta jotain. Hän oli kuitenkin Nickin huoneessa puolentoista tunnin ajan, Chad laskee.

Luonnollisesti Nick Lacheyn edustaja on kiistänyt kaikki tiedot mahdollisesta pettämisestä. Nick ja Jessica Simpson viettävät pian kolmatta hääpäiväänsä. Pariskunnan erosta huhuttiin viimeksi toissaviikolla.

Viihdelehti Stara.fi haastatteli Jessica Simpsonia äskettäin Lontoossa. Lue haastattelu tästä.