50 Cent haluaa ostaa levy-yhtiön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent tekee parhaillaan debyyttiään valkokankaalla. Menestyksekkään levytysuran jälkeen hän haluaa laajentaa toimenkuvaansa, mutta tähän mennessä julkisuuteen vuotaneet pätkät Get Rich Or Die Tryin -elokuvasta eivät anna kovin mairittelevaa kuvaa 50 Centin näyttelijänkyvyistä.

Ehkäpä tästä syystä rappari haluaa varmistaa selustaansa musiikkibisneksen puolella. Hän on nimittäin ilmoittanut haluavansa ostaa maineikkaan Interscope Records -levy-yhtiön. Syykin on selvä, sillä 50 Centin mukaan hänen levynsä tuottavat suurimman osan levy-yhtiön tuloista.

– Haluaisin tosiaan ostaa Interscope Recordsin. Teen tällä hetkellä 70 prosenttia Interscopen mustasta musiikista ja määrä vain kasvaa. Jos odotan vielä kolme vuotta, niin voin ostaa yhtiön. Kaikki on myytävänä, kun tekee oikean tarjouksen, hän kertoi Maxim Magazinelle.