Lindsay Lohan ja Jared Leto seurustelevat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-artisti Lindsay Lohan ja Jared Leto ovat seurustelleet jo jonkin aikaa. Jared ja Linday ovat tähän saakka onnistuneet salaamaan suhteensa, mutta nyt he ovat valmiita astumaan julkisuuteen, pariskunnan ystäväpiiristä hiiskuttiin New York Daily News -lehdelle.

Huhut suhteesta saivat alkunsa, kun Lindsay ja Jared nähtiin viime kesänä juhlimassa yhdessä New Yorkin yössä. He juhlistivat tuolloin Lindsayn uuden Confessions of a Broken Heart -levyn menestystä. Ilta meni kuitenkin pilalle, kun viereiseen pöytän istui juopuneita ja riidanhaluisia miehiä.

Jared Leto pelasti tilanteen käymällä käsiksi yhteen ”kännikalaan” ja nosti hänet seinälle siksi aikaa kunnes yökerhon turvamiehet saapuivat paikalle. Leto on aiemmin deittaillut useiden tunnettujen tähtien kanssa. Hänen kainalossaan ovat viihtyneet mm. näyttelijät Scarlett Johansson ja Cameron Diaz.