Zen Cafe järjesti valokuvakilpailun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä muun muassa Korson Ankkarockissa nähty Zen Cafe -yhtye on järjestänyt Zen Kesä ’05 -valokuvakilpailun. Yhtyeen fanit voivat lähettää kilpailuun viime kesänä otettuja valokuviaan. Kilpailukuvan ei siis tarvitse olla keikkakuva. Jokainen osanottaja saa osallistua yhdellä kuvalla.

Kilpailuun voi osallistua yhtyeen verkkosivuilla, mutta osallistuakseen pitää rekisteröityä keskustelupalstalle. Luonnollisesti kuvien pitää olla osallistujan itsensä ottama ja hyvän tavan mukainen, eli esimerkiksi juhannuksen örvellyskuvat eivät kelpaa.

Kuvia voi lähettää vielä 11. marraskuuta saakka, jonka jälkeen kävijät voivat antaa kuville pisteitä. Yhtye lupaa palkita parhaiten menestyneiden kuvien ottajat Zen Cafe -fanitavaralla. Äänestys päättyy 25. marraskuuta.

Lisätietoja: www.zencafe.net