Suomalainen Shadowgrounds-peli kauppoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen peliyritys Frozenbyte julkaisee 11. marraskuuta Shadowgrounds-toimintapelin PC-ympäristöön. Kyseessä on ainoa tänä vuonna valmistunut suomalainen PC-peli, joka julkaistaan myös kansainvälisesti.

Shadowgrounds on eeppinen tarina ihmiskunnan taistelusta ulkoavaruuden hirviöitä vastaan. Siinä on myös mahdollisuus pelata samalla koneella yhtäaikaisesti 2-4 pelaajan voimin.

– Shadowgrounds yhdistää addiktiivista pelattavuutta, näyttävää grafiikkaa ja räjähtävää toimintaa – se on juuri sellainen peli, jota itse haluamme pelata, Frozenbyten Lauri Hyvärinen sanoo.

Pelin jakelija, Plan 1, uskoo sen yltävän Suomessa kultalevyn arvoiseen myyntiin ja olevan loppuvuoden suosituimpia pelejä. Maailmanlaajuisesti pelin odotetaan myyvän 100.000 kappaletta. Shadowgrounds tullaan julkaisemaan mm. Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Ranskassa ja Australiassa.