Angelina Jolien isä deittailee discotähteä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jon Voight, joka tunnetaan nykyisin lähinnä Angelina Jolien isänä, deittailee menestyksekästä discotähti Diana Rossia. Voight ja Ross, jotka ovat molemmat taistelleet alkoholismia vastaan, ovat parin ystävien mukaan kovin rakastuneita.

Pariskunta saapui käsi kädessä Rossin vuonna 1972 tekemän Lady Sings The Blues -elokuvan muistonäytökseen Hollywoodissa. Lähipiirin mukaan he ovat olleet ystäviä jo usean vuoden ajan, mutta viime kuussa he alkoivat tapailla toden teolla, kun pariskunnan yhteinen ystävä Berry Gordy saattoi heidät yhteen.

Gordy on muuten yhden maailmanhistorian menestyneimmän levy-yhtiön, Motownin, perustajajäsen.

Voight, joka ei ole ollut vuosiin puheväleissä tyttärensä Angelina Jolien kanssa, on jo tavannut Rossin lapset ja saanut näiltä hyväksynnän suhteelle.

– Diana on käynyt alkoholiongelmansa ja rattijuopumuksensa kanssa läpi helvetin ja palannut sieltä. Gordy on painottanut hänelle, että vastoinkäymisten ja masennuksen voittamisen jälkeen hän tarvitsee rakkautta, lähipiiri kertoi medialle.

Diana Ross on yksi maailman menestyneimmistä discotähdistä. Hän nousi ensimmäisen kerran listoille vuonna 1967 julkaistulla Reflections -kappaleella. Hänen tunnetuimmat hittinsä ovat kuitenkin Baby Love, The Boss, Upside Down ja Chain Reaction.

Angelina Jolien nykyinen miesystävä Brad Pitt tekee parhaillaan kaikkensa, jotta voisi palauttaa Angelinan ja hänen isänsä välit ennalleen. Tarkoituksena on, että Jon Voight voisi luovuttaa häissä tyttärensä Bradille perinteen mukaisesti. Pitt on anonut Angelinaa soittamaan isälleen ja sopimaan riitansa.