Leonardo DiCaprio deittailee suosikkinäyttelijää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin eronnut näyttelijä Leonardo DiCaprio on löytänyt elämäänsä uuden naisystävän, mikäli Hollywoodista kantautuneisiin tietoihin on luottaminen. DiCaprio on nimittäin nähty romanttisella kanoottiretkellä näyttelijä Kirsten Dunstin kanssa.

Leonardo erosi äskettäin pitkäaikaisesta tyttöystävästään, malli Gisele Bunchenista. Nyt Lentäjä ja Elizabethtown -elokuvien tähdet ovat mahdollisesti löytäneet toisensa, sillä pari on nähty yhdessä myös Hollywoodin yöelämässä.

– Heidän välillään oli selvästi kemiaa. He eivät voineet pitää silmiään erossa toisistaan, silminnäkijä kertoi Daily Starille.

Aiemmin tässä kuussa Kirsten kiisti suhteen vastanäyttelijä Orlando Bloomiin. Heidät nähdään yhdessä valkokankaalla Elizabethtown -leffassa. Dunst kertoi olevansa Bloomin kanssa vain hyvä ystävä, ei sen enempää. Hän toisti tarinan myös Venetsian filmijuhlilla, kun häneltä kysyttiin mahdollisesta romanssista.

23-vuotias Kirsten Dunst on tehnyt ikäisekseen jo mittavan elokuvauran, joka alkoi jo 7-vuotiaana lapsinäyttelijänä. Ensimmäinen suurempi rooli oli Virgin Suicides -leffassa vuonna 1999. Sittemmin hänet on nähty mm. elokuvissa Spider-Man ja Wimbledon. Parhaillaan hän kuvaa Spider-Man 3 -jatko-osaa.