Brad Pitt ja Angelina Jolie vierailivat tuhoalueella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin Kentuckyssa ensimmäistä kertaa yhdessä esiintynyt julkkispariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie kävivät vierailulla Pakistanissa. Hollywoodin supertähdet vierailivat eilen Pohjois-Pakistanissa sijaitsevalla maanjäristyksen tuhoalueella, YK:n pakolaisviranomaiset kertoivat.

YK:n hyväntahdonlähettiläs Jolie matkasi miehensä kanssa syrjäiseen kylään salaiselle vierailulle. Matka taittui helikopterilla, jolla kuljetettiin samalla ruokaa ja erilaisia avustustarvikkeita sekä rakennustarvikkeita, jotta kodittomiksi jääneet pakistanilaiset voisivat rakentaa suojia tulevaa talvea varten.

Näyttelijäpariskunta vieraili myös Balakotin kaupungissa, joka kärsi pahoja vaurioita maanjäristyksessä 8. lokakuuta. Järistys surmasi yhteensä yli 87.000 ihmistä, joista suurin osa asui Pakistanin alueella.

Brad Pittin ja Angelina Jolien matkasta kerrottiin medialle turvallisuussyistä vasta heidän lähdettyä alueelta.