Ali G sivaltaa jälleen Kazakstania

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiokoomikko Sacha Baron Cohenin kehittämä Borat-hahmo nähtiin äskettäin MTV Europe Music Awads -gaalan juontajana. Tuttuun tapaansa hän heitti lokaa ”kotimaansa” Kazakstanin niskaan. Hän esimerkiksi saapui paikalle kuvitteellisen Air Kazakh-yhtiön pienkoneella, jota ohjasi juopunut lentäjä.

Kazakstanin ulkoministeriö suivaantui tästä niin, että uhkasi haastaa koomikon oikeuteen, ellei kettuilu lopu. Nyt Sacha Baron Cohen, joka tunnetaan myös nimellä Ali G, on vastannut Kazakstanille ivalliseen sävyyn. Juutalaisen Cohenin esittämä Borat kertoi lausunnossaan seuraavaa:

– Minulla ei ole yhteyksiä herra Coheniin, ja tuen täysin hallitukseni päätöstä haastaa tämä juutalainen oikeuteen. Vuodesta 2003 saakka Kazakstan on ollut yhtä sivistynyt kuin mikä tahansa muu maa.

– Naiset saavat myös jatkossa matkustaa linja-auton sisätiloissa, homojen ei enää tarvitse pukeutua siniseen hattuun ja täysi-ikäisyyden raja on nostettu kahdeksaan vuoteen, Borat jatkoi sivallustaan.