Carbon feat. Ely : Shelter Me

Singlet · Stara.fi

Carbon featuring Ely -projektin single Shelter Me on kevyttä housetavaraa. Radio Edit on tosin hieman turhankin kevyttä tavaraa ainakin tanssilattialle. Sinkulla on kuitenkin mukana ennätysmäiset 12 versiota samasta kappaleesta, joten valinnanvaraa ainakin löytyy.

Jo Radio Remixissä biisiin on saatu hieman tanakampaa biittiä taustalle. Paras versio onkin juuri tästä versiosta tehty Remix Extended. Suurin osa remixeistä keskittyy kuitenkin kiksumpaan tavaraan, vaikka kappaleesta olisi voinut saada oikein toimivan melodisen houseraidan.

Vaikka versioita on enemmän kuin tarpeeksi, single todistaa jälleen vanhan totuuden siitä, että hyväkään rexix ei välttämättä pelasta keskinkertaista kappaletta. Shelter Me on ihan ok biisi, mutta siitä puuttuu clue, joka saisi yleisön ja tiskijukan syttymään juuri tähän kappaleeseen. Alkuillan odottelua tämä viisu kyllä ryydittää ihan mukavasti.

Pisteet 2/5