Ritari Ässä levyttää jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

80-luvun menestyksekkään Ritari Ässä -televisiosarjan päätähti ja kasaribuumin elävä ilmentymä, näyttelijä David Hasselhoff, julkaisi aikanaan camp-klassikoksi nousseen Looking For Freedom -kappaleen.

Kyseinen kasarihitti on sittemmin julkaistu myös arvostetun Oliver Liebin uutena houseversiona vuonna 1996. Vuonna 1993 Hasselhoff julkaisi singlen If I Could Only Say Goodbye, joka nousi Baywatch-ohjelman suosion myötä jopa brittilistalle saakka.

Nyt Hasselhoff on päättänyt jälleen ilahduttaa musiikkinsa ystäviä uudella materiaalillaan. Hän nimittäin suunnittelee julkaisevansa uudelleen versionsa Madonnan La Isla Bonita -hitistä.

”Michael Knight” versioi Madonnaa jo pari vuotta sitten cover-albumillaan David Hasselhoff : Sings America. Viime aikoina kappale on noussut jostain syystä suureen suosioon Saksassa, joten Hasselhoff on päättänyt julkaista singlen uudelleen. Tähti onkin aina ollut erityisen suosittu juuri Saksassa.