Yamboo feat Dr Alban : Sing Hallelujah

Singlet · Stara.fi

Vuodesta 1993 saakka discokansaa tanssittanut Sing Hallelujah -hitti tekee nyt uuden tulemisen. Ruotsalaisen hammaslääkäri Dr Albanin kappale taipuu Yamboo -nimisen tyttöduon käsissä vain vähän, joten julkaisu kunnioittaa alkuperäistä viisua.

Lopputulos onkin vain päivitetty versio 12 vuotta vanhasta hitistä varsinkin siksi, että rap-osuuksista vastaa itse Dr Alban. Soundimaailma on päivitetty paremmin ajan vaatimuksia vastaavaksi ja uudet naisvokaalit toimivat jopa paremmin kuin alkuperäisessä hitissä.

Single sisältää kappaleesta myös Rico Bass vs Tom Pulse Remixin, joka ei kolise lainkaan. Puuduttavan monotoninen biitti ei takaa toimivuutta edes tanssilattialla. C-Base Dance Mixissä mukana on hieman enemmän tavaraa kuin radioversiossa, ja se tuntui toimivan tanssilattialla erittäin mukavasti.

Toivottavasti pian saadaan vanhempaakin Dr Albanin materiaalia päivitetyssä muodossa. Ainakin läpimurtohitti No Coke ja Hello Africa olisivat potentiaalisia hittejä myös nykypäivänä.

Pisteet 4/5