Eminemin musiikki linkitetty murhaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lontoossa puidaan oikeusjuttua, jossa naisopiskelijan murhasta tuomittu 21-vuotias brittiläismies on kertonut saaneensa tekoonsa innoitteen rap-tähti Eminemin laulujen sanoituksista.

Pakkomielteinen Eminem-fani on myöntänyt murhanneensa naisen ja väittää Eminemin väkivaltaisten sanoitusten vaikuttaneen häneen. Murhan tekotavassa on myös jonkin verran samankaltaisuuksia Eminemin Stan-biisistä tehdyn musiikkivideon tarinan kanssa.

Murhasta syytetty britti lukeutuu suureksi Eminem faniksi, ja hän on tuhlannut omaisuuden teettämällä itselleen samanlaisia tatuointeja kuin idolillaan. Mies on myös värjännyt hiuksensa vaaleiksi sekä harjoitellut esittämään rap-tähden biisejä ja liikehtimäänkin samalla tavalla.

Provosoivaa musiikkia ei murhasta tuomittu voi pelkästään teostaan syyttää, sillä hänellä on todettu persoonallisuushäiriö sekä huumeongelma.