Tea : Fortune

Singlet · Stara.fi

Juontajana tutuksi tullut Tea Khalifa on singahtanut monen muun julkkiksen myötä laulu-uralle. Show-uralla tanssijana jo pitkään ennen ensimmäistäkään televisiopestiä työskennellyt Tea on ollut musiikin kanssa tekemisissä paljon enemmän kuin suurin osa ”julkkislaulajista”. Väittäisin, että se myös kuuluu tällä Fortune -esikoissinglellä.

Kyseessä on nimittäin yllättävän tarttuva popraita, jonka takaa löytyy Axel Johannsson. Varsinkin kappaleen bridge ja kertosäe toimivat mukavasti ja kertsi jää jopa hetkeksi soimaan päähän. Tean laulusoundi ei tosin toimi aivan odotetulla tavalla, mutta silti soundi pesee monet vastaavista yrittäjistä.

Tean musiikkiuran jatkosta ei ole tietoa, mutta luvassa voi olla jotain hyvääkin – ainakin ensimmäisen singlen perusteella. Tässä voi olla selvää radiokamaa, sillä kappale rokkaa oikeasti aika hyvin.

Pisteet 3/5