Nirvanan biisien oikeudet myyntiin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneen Kurt Cobainin luotsaaman Nirvana-yhtyeen kappaleiden oikeudet tulevan mahdollisesti pian myyntiin. Cobainin leski Courtney Love suunnittelee myyvänsä biisit helpottaakseen alati pahenevaa rahapulaansa.

Lukuisten grunge-klassikoiden oikeudet pääätyivät Loven omistukseen Cobainin testamentin kautta. Love omistaa oikeudet mm. kappaleisiin Smells Like Teen Spirit, Come As You Are ja All Apologies.

Courtney Love on jo pitkään taistellut muun muassa huumeongelman kanssa. Nyt tämä b-luokan rock-raakile on vararikossa ja tarvitsee kipeästi rahaa hoitaakseen velkansa. Nirvana-kappaleista hän voi saada New York Post -lehden mukaan jopa 100 miljoonaa euroa.

Tuli kauppoja tai ei – päätös on joka tapauksessa kova isku Cobainin entisille bändikavereille, Krist Novoselicille ja Foo Fighters-yhtyeen Dave Grohlille. Molemmat ovat käyneet oikeudessa taistoa oikeudestaan kappaleisiin. Kurt Cobain ampui itsensä vuonna 1994.