Tähdet kieltäytyivät Elton Johnin hääkutsuista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Sir Elton John kutsui häihinsä huiman määrän maailman tunnetuimpia ihmisiä, mutta joutui pettymään Madonnan lisäksi myös monen muun kohdalla. Lukuisat kutsutut maailmantähdet ja poliitikot jättivät hääjuhlat suosiolla väliin.

700 paikalle saapuneen lisäksi kutsuttujen joukossa olivat mm. kuninkaalliset Charles ja Camilla, Britannian pääministeri Tony Blair vaimoineen sekä Yhdysvaltain ex-presidentti Bill Clinton vaimoineen, Daily Mirror paljasti.

Viihdealan julkkiksista kutsuun vastasivat kieltävästi mm. näyttelijäpariskunta Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones, Kate Winslet, David Bowie, Kate Moss sekä äskettäin eronneet Jude Law ja Sienna Miller.

Brittimedian mukaan Eltonin ja hänen miehensä David Furnishin hääjuhlat eivät olleet kovin suuri menestys. Paikalle saapuneista peräti puolet poistui paikalta kesken juhlien – jo puolenyön aikaan.

Kemuista poistuivat aikaisin mm. Victoria Beckham, Claudia Schiffer ja Donatella Versace, The Sun raportoi. Lehden mukaan parkkipaikka olikin juhlien vauhdikkain tapahtumapaikka.