Britney Spearsin miehelle verkkosivut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spearsin miehenä maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut ex-tavis Kevin Federline on avannut omat verkkosivunsa osoitteessa www.kevinfederline.com.

Federlinen nimi on viihdealaa seuraaville tuttu, mutta mies ei. Uuden sivustonsa tervetuloviestissä hän toteaakin ”Meitä ei ole koskaan virallisesti esitelty. Nimeni on Kevin Federline”. Lisäksi hän kertoo strategisista mitoistaan, harrastuksistaan ja lupaa päivitää sivujaan usein.

Samalla hän lupaa antaa sivustonsa kävijöille mahdollisuuden saada tietää kuka hän oikeasti on. Avioliittoaan Britney Spearsin kanssa mies ei mainitse verkkosivuillaan lainkaan.

Sivusto on samalla markkinointikanava Kevinin pian alkavalle musiikkiuralle. Hänen ensimmäinen singlensä PopoZao julkaistaan uudenvuoden yönä kello 00.00 Yahoon internetsivuilla. Ensi vuoden puolella julkaistaan myös Kevinin ensimmäinen soololevy The Truth.