Madonnan mies teki vuoden huonoimman elokuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Madonnan aviomiehenä paremmin tunnettu elokuvaohjaaja Guy Ritchie on saanut kyseenalaisen kunnian vuoden huonoimman elokuvan ohjaajana. Ritchien käsialaa oleva Revolver -elokuva oli LoveFilm.com -sivuston äänestyksessä vuoden huonoin leffa.

Syyskuussa Britanniassa ensi-iltansa saanut Revolver on saanut yleisön tyrmäyksen lisäksi myös elokuvakriitikkojen negaatiot puolelleen, vaikka se oli avausviikollaan Britannian toiseksi katsotuin. Hyvä alku typistyi kuitenkin nopeasti. Internet Movie Databasessa elokuva on saanut yleisöltä 5,7 pistettä kymmenestä.

Toiseksi huonoimmaksi elokuvaksi sijoittui maineikkaan ohjaaja Oliver Stonen Alexander ja kolmanneksi Fantastic Four, jossa nähdään mm. Jessica Alba ja Chris Evans.

Niin sanotut turhat julkkikset menestyivät myös listalla. Paris Hiltonin tähdittämä House Of Wax sijoittui seitsemänneksi, Lindsay Lohanin tähdittämä Riemukupla : Tankki täynnä yhdeksänneksi ja Jessica Simpsonin Dukes Of Hazzard kymmenenneksi.