Uusi Bond ei ole tarpeeksi komea?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraavan James Bond -elokuvan päätähti Daniel Craig on saanut kritiikkiä hieman yllättävältä taholta. Alkuperäinen Miss Moneypenny, eli näyttelijä Lois Maxwell, on todennut, ettei hän ole ehkä tarpeeksi komea salaisen agentin rooliin.

– Hän ei ole niin komea kuin Roger Moore tai Sean Connery. Hänellä on kyllä mielenkiintoiset kasvot. Ehkä meikkaajat voisivat tehdä hänelle jotain – ehkä antaa vaikkapa peruukin, Maxwell totesi Daily Mirrorissa.

Lois Maxwell nähtiin salaisen agentti 007:n henkilökohtaisena sihteerinä, eli Miss Moneypennyn roolissa, peräti 14 Bond-elokuvassa 23 vuoden aikana. Niinpä hänellä on ehkä paras näkökulma uuden Bondin ulkonäköön.

Maxwell kritisoi samalla myös elokuvan tuottajia, jotka ovat leikanneet huomattavan osan seuraavan Bond-elokuvan Miss Moneypennyn roolista.

– James Bond ilman Miss Moneypennyä on kuin kiertolainen. Se on yhden aikakauden loppu, hän totesi.