Eminem uudelleen naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem on ilmoittanut aikovansa uudelleen avioon entisen vaimonsa Kimberlyn kanssa. Vuonna 2001 eronnut aviopari astelee uudelleen alttarille 14. tammikuuta, yhdysvaltalainen Star-lehti kertoi.

Lehti on saanut käsiinsä Eminemin perheelleen ja läheisille ystävilleen lähettämän hääkutsun. Eminem lähetti kutsut sen jälkeen, kun Kimberly oli vastannut myöntävästi Eminemin uusintakosintaan.

– Tuona päivänä nain parhaan ystäväni, sen jonka kanssa nauraa, elää ja rakastaa, Eminem riimitteli kutsussa.

Avioerosta huolimatta pariskunta on asunut jo jonkin aikaa saman katon alla yhdessä tyttärensä Hailien, Kimin siskontyttö Alainan ja Kimin ex-avioliitosta syntyneen Whitneyn kanssa, jonka Eminem on myös virallisesti adoptoinut.

Pariskunta meni naimisiin vuonna 1999, kun Eminemin ura oli vasta alkuvaiheessa. He jättivät kuitenkin eropaperit hieman yli vuoden avioliiton jälkeen ja erosivat vuonna 2001. Sen jälkeen Kim on istunut neljän kuukauden vankilatuomion mm. huumeiden hallussapidosta.