Gary Glitter yritti ostaa itsensä vapaaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pedofiilirokkari Gary Glitter on parhaillaan vangittuna Vietnamissa epäiltynä usean lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Nyt hänet on asetettu erityistarkkailuun mahdollisen itsemurhan varalta.

Hänen epäillään yrittävän riistää henkensä, koska viranomaiset kertoivat Glitterille, ettei hänen lahjontayrityksensä auta tuomion välttämisessä.

61-vuotias glam-rokkari, oikealta nimeltään Paul Francis Gadd, maksoi 2.000 dollaria ”lakiteknisestä yhteistyöstä” kahden vietnamilaisen uhrinsa perheille, Glitterin lakimies Le Thanh Kinh paljasti.

Tämän jälkeen 11- ja 12-vuotiaiden uhrien perheet lähettivät syyttäjälle vetoomuksen, jossa he toivovat, ettei syytteitä nostettaisi. Poliisi ilmoitti kuitenkin Glitterille, että hän joutuu vastaamaan teoistaan oikeudessa. Paikallinen poliisipäällikkö totesi lisäksi, ettei Glitter voi ostaa itseään vapaaksi.

Äskettäin selvisi, että näyttö ei riitä syytteisiin lasten raiskaamisesta, mutta hyväksikäytöstä on luvassa jopa 12 vuoden vankeusrangaistus, mikäli Glitter todetaan syylliseksi.