Bond-tytön rooli ei kiinnosta näyttelijöitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seuraavan James Bond -elokuvan miespääosassa nähdään Daniel Craig, mutta naispääosa ei tullut kiinnostavan tunnettuja näyttelijöitä lainkaan. Nimitähdet ovat kieltäytyneet joukolla salaisen agentin vastanäyttelijän roolista.

Tuorein kieltäytynyt on The Sun -lehden mukaan King Kong -leffan tähti Naomi Watts. Lehden mukaan Watts pelkää ”Bondin kirousta”, joka on haitannut lukuisten aiempien Bond-tyttöjen urakehitystä.

Kuolema saa odottaa -Bondissa nähty Halle Berry on jo toipunut roolinsa vaikutuksista ja Huominen ei koskaan kuole -Bondissa puolestaan nähdyn Terri Hatcherin ura on nousussa Täydelliset naiset -sarjan myötä. Molemmilla oli Bondin jälkeen kuitenkin selvä lama-aika työrintamalla.

Tähän mennessä seuraavan Bond-tytön roolista ovat kieltäytyneet jo Charlize Theron, Angelina Jolie ja Scarlett Johansson.