Jessica Alba haluaa sarjamurhaajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jessica Alba on tähän saakka nähty usein rooleissa, joissa hän joutuu esittelemään upeaa vartaloaan. Nämä roolit vievät kuitenkin hänen uskottavuuttaan vakavasti otettavana näyttelijänä. Nyt Alba on päättänyt ottaa uralleen uuden suunnan ja laajentaa rooliensa repertuaaria.

Pinnan alla ja Sin City -elokuvissa viime vuonna nähty tähti haluaa seurata kollegansa Charlize Theronin esimerkkiä ja ottaa hieman totuttua rankemman roolin. Seuraavaksi Jessica Alba suunnitteleekin näyttelevänsä sarjamurhaajaa. Roolilla hän saisi normalisoitua seksikästä imagoaan.

– Jessica ei halua näyttää jokaisessa elokuvassaan seksikkäältä nuorelta naiselta, lähipiiristä kerrotaan.

Jessican mielestä hänelle tarjotaan nykyisin vain rooleja, joissa hänen pitää näyttää paljasta pintaa. Hän korostaakin, että on kyllästynyt olemaan vain silmänruokaa.

– Käsikirjoitukset joita saan liittyvät aina huoriin, nahka-asuisiin moottoripyörätyttöihin tai kiihkeisiin piikoihin. Käsikirjoituksessa voi lukea esimerkiksi ”Hän on suihkussa. Vesi valuu hänen alastonta vartaloaan rinnoille”. En voi uskoa, että esimerkiksi Natalie Portman saa samanlaisia käsikirjoituksia, Jessica valittelee.