Paris Hilton on vihatuin julkkis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden vaihtuessa on järjestetty jälleen kymmenittäin erilaisia äänestyksiä. Yksi mielenkiintoisimmista on The News Writersin järjestämä äänestys, jossa viihdetoimittajat laittavat järjestykseen näyttelijät, artistit ja muut julkkikset.

Vihatuimman julkkiksen tittelin sai seurapiirimiljonääri Paris Hilton. Viihdyttävimmän julkkiksen tittelin sai hieman yllättäen Oasis-yhtyeen Noel Gallagher. Paras julkkispari oli artisti Seal ja malli Heidi Klum. Hirvein julkkispari oli puolestaan näyttelijät Tom Cruise ja Katie Holmes.

Parhaaksi miesnäyttelijäksi toimittajat rankkasivat Johnny Deppin, joka sijoittui ykköseksi myös maailman suurimman elokuvasivuston, Internet Movie Databasen, tilastoissa haetuimpana näyttelijänä. Paras naisnäyttelijä oli Renee Zellweger. Parhaat mies- ja naisartistit olivat Robbie Williams ja Madonna.

Tyylikkäimmät julkkikset olivat Sienna Miller ja David Beckham. Vuoden pahin julkkisskandaali oli Kate Mossin kokaiinikohu.