Sylvester Stallone voitti nimikiistan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sylvester Stallone on voittanut oikeudessa nimikiistan, joka koski hänen tuoretta Sly-lehteään. Internetissä julkaistava samanniminen jalkineisiin keskittynyt julkaisu haastoi Stallonen omistaman lehden tavaramerkkiloukkauksesta oikeuteen ja vaati lisäksi miljoonan dollarin vahingonkorvausta.

Tuomari Richard Casey päätti tiistaina Los Angelesissa käydyssä oikeudenkäynnissä, että Stallonen liikuntaan keskittyvää lehteä ei voi sekoittaa samannimiseen jalkinealan verkkolehteen.

– Kenkäfetissillä ja herra Stallonella on hyvin vähän yhteistä, hän totesi.

Ennen oikeudenkäyntiä Stallonen lehteä julkaistiin neljä numeroa, ja lisää on tulossa alkaneen vuoden aikana. Stallone voitti siis ensimmäisen erän, mutta kiista jatkunee vielä ylemmissä oikeusasteissa.