Star Wreck nähdään pian televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelaisen ryhmän tuottama Star Wreck : In The Pirkinning -elokuva saatetaan pian kaiken kansan nähtäville. Tähän mennessä kyseinen leffa on kaikkien aikojen katsotuin suomalainen elokuva, sillä se on ladattu internetistä jo yli 3,5 miljoonaa kertaa.

Star Wreck nähdään ennakkotietojen mukaan TV2:lla 28. tammikuuta.

Star Trek-sarjaa parodioiva elokuva syntyi pienen tiimin harrastuksena seitsemän vuoden aikana. Suurin osa elokuvasta kuvattiin chroma-kankaalla tamperelaisessa kaksiossa. Elokuussa julkaistu leffa on saanut kansainvälistä suitsutusta mm. näyttävien erikoisefektiensä ansiosta.

Nettiversion lisäksi elokuvan voi ostaa myös DVD:llä. Lisäksi elokuvan verkkokaupassa on suuren maailman tapaan myynnissä paljon erilaisia Star Wreck-tuotteita mukeista vaatteisiin.