Jennifer Aniston sai ruhjeita seksikohtauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Jennifer Aniston sai hieman ”siipeensä” tuoreen Houkutus -elokuvansa kuvauksissa. Hän oli kuvaamassa elokuvassa nähtävää seksikohtausta vastanäyttelijänsä Clive Owenin kanssa, kun meni äityi hiukan liian rajuksi.

Clive Owen oli otteissaan niin vauhdikas, että Jennifer sai jalkoihinsa useita ruhjeita. Jennifer Aniston kertoi kuvauksen jälkeen, että oli niin ”mukana roolissaan”, ettei huomannut ruhjeiden syntymistä lainkaan.

– Sain muutamia kunnon ruhjeita jalkoihini. Se ei ollut kaunis näky, mutta adrenaliinitasoni oli niin korkealla, etten edes tuntenut niiden syntymistä, Aniston kertoo.

Elokuvassa Jennifer esittää naista, jolla on suhde naimisissa olevaan johtajaan. Houkutus -leffassa nähdään Anistonin ja Owenin lisäksi myös hiphop-tähdet Xzibit ja RZA. Elokuvan on ohjannut Mikael Håfström.