Walk The Line esitettiin vankilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Otsikko saattaa tuntua aluksi täysin hieman oudolta, sillä esitetäänhän vankiloissa elokuvia päivittäin. Nyt kysessä on kuitenkin legendaarisesta muusikko Johnny Cashista kertova elokuva ja lähes yhtä legendaarinen vankila, Kaliforniassa sijaitseva Folsom Prison, jonka Cash teki maailmanlaajuisesti tunnetuksi.

Johnny Cash äänitti vuonna 1968 samaisessa vankilassa maineikkaan At Folsom Prison -livealbuminsa. Tuore Walk The Line -elokuva kertoo Johnny Cashin elämästä, ja tärkeä osa elokuvaa on juuri tuosta kyseisestä keikasta kertova kohtaus.

Elokuva esitettiin Folsomissa eilen tiistaina. Leffan juonsi sisään sen päätähti Joaquin Phoenix. Vankilan pappi toivoi elokuvan inspiroivan vankeja yhtä paljon kuin alkuperäinen konsertti, joka sai tuhannet vangit kirjoittamaan Cashille tuntemuksistaan ja hänen musiikkinsa vaikutuksista kaidalle tielle siirtymisessä.