Teinitähti taisteli huumeongelman kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantaina astmakohtauksen takia sairaalaan kiidätetty nuori näyttelijätär Lindsay Lohan on taistellut vakavien ongelmien parissa. Hän kertoi Vanity Fair -lehden avoimessa erikoishaastattelussa kärsineensä sekä huumeongelmasta että bulimiasta.

– Tiesin, että minulla oli ongelma, mutta en voinut tunnustaa sitä. Olin sairas, ja ihmiset sanoivat minulle, että kuolen jos en hoida itseäni kuntoon, Lohan kertoi keskiviikkona julkaistussa haastattelussa.

19-vuotias poptähti ja näyttelijä tunnusti käyttäneensä vähän huumausaineita, mutta yritti heti perään korjata lipsautuksensa. Hän korosti ettei ole käyttänyt ns. kovia huumeita.

– En halua, että ihmiset luulevat minun käyttäneen… Kyllä te tiedätte mitä. Se on hiukan arka aihe.

Lohanin tiedottaja soitti lehden toimitukseen seuraavana päivänä yrittäen saada tunnustusta pois jutusta. Lehti ei kuitenkaan suostunut vaatimukseen, New York Post kertoi.

Taannoin Lindsay Lohan kärsi myös bulimista. Saturday Night Live -ohjelma pelasti ehkä hänen henkensä, sillä kyseisessä ohjelmassa Lindsay näki itsensä ruudusta ja huomasi kuinka sairaalloisen laiha olikaan.

19-vuotias tähti aloittaa parin viikon sisällä Chapter 27 -elokuvan kuvaukset. Elokuva kertoo John Lennonin murhaaja Mark David Chapmanin elämästä.