Cruisen ja Holmesin häät peruuntuvat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin seuratuimpiin pareihin lukeutuvat näyttelijät Tom Cruise ja Katie Holmes viettivät joulun yhdessä Holmesin vanhempien luona. Kaikki ei kuitenkaan sujunut suunnitelmien mukaan, sillä Holmes poistui paikalta kyyneleet silmissä, Style Weekly -lehti raportoi.

Tom Cruise oli päättänyt käyttää yhteisen joulunvieton tulevien appivanhempiensa kanssa tulehtuneiden välien korjaamiseen.

Lehden mukaan raskaana oleva Katie Holmes poistui vanhempiensa kotoa kolme päivää suunniteltua aiemmin kyyneleet silmissään. Tämä on antanut uutta pontta veikkauksille, joiden mukaan pariskunnan häitä ei tulla näkemään vielä ainakaan hetkeen. Pariskunnan lähipiiri uskoo jopa, että avioliittoa ei tule lainkaan.

– Uskon todella, ettei avioliittoa tule. Kumpikaan heistä ei ole enää yhtä hanakka menemään naimisiin kuin aiemmin, ystävä paljasti lehdelle.

Holmes on itsekin todennut haluavansa mennä vihille vasta lapsen syntymän jälkeen, mikä on tulkittu epäröinniksi koko avioliiton suhteen.