Arnold Schwarzenegger onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuvernaattoriksi nykyisin kutsuttu näyttelijä-kuvernaattori Arnold Schwarzenegger on joutunut onnettomuuteen moottoripyörällään. Kalifornian kuvernöörinä nykyisin pullisteleva Iso-Arska oli ajamassa moottoripyörällä yhdessä poikansa kanssa, kun he törmäsivät eteen tulleeseen autoon, BBC News raportoi.

Schwarzenegger ei ehtinyt väistää autoa, ja ajoneuvot törmäsivät vähäisellä nopeudella. Arnold ja hänen 12-vuotias Patrick-poikansa selvisivät törmäyksestä lievin vammoin, sillä molemmilla oli kypärä päässään. Kuvernaattorin huuleen ommeltiin kuitenkin sairaalassa 15 tikkiä, kun Patrick selvisi ruhjeilla ja mustelmilla.

Entinen action-tähti on joutunut aiemminkin onnettomuuteen moottoripyörällään. Vuonna 2001 hän vietti neljä päivää sairaalassa samankaltaisen onnettomuuden jälkeen. Silloin häneltä katkesi kuusi kylkiluuta.

Schwarzenegger ei ole vielä hylännyt kokonaan näyttelijäuraansa, sillä hän on väläytellyt mahdollisuutta neljännestä Terminator-elokuvasta. Elokuvan suunnitelmat ovat kuitenkin yhä jäissä, joten sitä ei tulla näkemään valkokankailla aivan lähitulevaisuudessa.