Take That -tähti lähes vararikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulusta Take That -yhtyeestä tuttu Mark Owen ansaitsi yhtyeen muiden jäsenien tapaan miljoonia yhtyeensä kulta-aikana. Sittemmin soolouralle suunnannut tähti on kuitenkin ajautunut lähes vararikkoon.

Owen kulutti lähes koko omaisuutensa soolouransa markkinoimiseen ja studion rakentamiseen.

– Ansaitsin viisi miljoonaa puntaa Take Thatissa. Mutta loistoautojen sijaan sijoitin rahani soolouraani ja levyihini. Perustin oman levytysstudion kotiini ja kustansin omat levyni. En välitä kuinka levyni menestyvät, sillä se on minulle harrastus ja teen sitä huvikseni. En usko, että koskaan lopetan soolouraani, sillä pidän kirjoittamisesta, Mark totesi.

Mark on korostanut, ettei kadu sijoitusta, vaikka sooloura ei ottanutkaan tuulta alleen.

Ei siis ihme, että Take Thatin paluukiertue ajoittui juuri tälle vuodelle. Nyt Mark Owen ja hänen bänditoverinsa Howard Donald, Gary Barlow ja Jason Orange saavat jälleen sievoisen pinon tuohta keikoistaan.

Viihdelehti Stara.fi tapasi Mark Owenin Lontoossa. Lue Mark Owenin haastattelu tästä 10.1.2006.