Angelina Jolien äiti taistelee syöpää vastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brad Pittin kanssa seurustelevalla näyttelijä Angelina Joliella on nykyisin huolia muustakin kuin paparazzeista. Hänen äitinsä Marcheline Bertrand taistelee nimittäin parhaillaan syöpää vastaan.

Näyttelijättären ranskalainen äiti on pitänyt oman taistelunsa salassa kolmen vuoden ajan, mutta nyt hänen tilansa on huonontunut huomattavasti ja hän on joutunut sairaalahoitoon, National Enquirer -lehti kertoi.

Jolien lähipiiristä kerrottiin lehdelle, että Angelina on lentänyt Los Angelesiin voidakseen viettää aikaa äitinsä kanssa sairaalassa.

Angelina Jolien äiti on 55-vuotias entinen näyttelijätär, joka oli naimisissa Angelinan isän, John Voightin, kanssa 1970-luvulla. Äidin ja tyttären välit ovat aina olleet lämpimät, ja he ovat myös toistensa parhaita ystäviä.

Marcheline Bertrand on nähty viimeisen kerran valkokankaalla vuonna 1983 julkaistussa The Man Who Loved Women -elokuvassa. Burt Reynoldsin, Julie Andrewsin ja Kim Basingerin tähdittämässä elokuvassa Bertrand nähtiin tosin vain pienessä sivuosassa.