Hostel rynni katsotuimmaksi USA:ssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Slovakiaan sijoittuva kauhuelokuva Hostel on rynninyt avausviikollaan suoraan Yhdysvaltain katsotuimmaksi elokuvaksi. Splatter-osaston elokuva selätti selvästi toiseksi sijoittuneen Narnian tarinat ja kolmannella sijalla olevan King Kongin.

Neljänneksi katsotuin elokuva oli Jim Carreyn tähdittämä Taalat taskuun, Dick & Jane, josta on parhaillaan käynnissä myös Stara.fi lukijakilpailu.

Moottorisahamurhaaja- ja Kill Bill-elokuvien perilliseksi jo nimetty Hostel tuotti ensimmäisenä viikonloppunaan 20,1 miljoonaa dollaria, mikä oli yli viisi miljoonaa enemmän kuin Narnian tarinat ja 7,5 miljoonaa enemmän kuin King Kong.

Elokuvan on tuottanut maineikas Quentin Tarantino ja ohjannut Kill Bill 2 ja Donnie Darko -leffoista tuttu Eli R. Roth.