Koiranpentu auttaa Kylie Minogueta toipumaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rintasyövästä parhaillaan toipuva aussipoppari Kylie Minogue on saanut apua toipumiselleen eläinkunnan edustajan muodossa. Kylien mies, ranskalaisnäyttelijä Olivier Martinez, halusi piristää popparin mielentilaa ja siten nopeuttaa paranemista ostamalla tälle hellyttävän koiranpennun.

Martinez oli kuullut, että koiranpennulla voisi olla terapeuttinen vaikutus, joten hän ei voinut keksiä parempaa lahjaa 37-vuotiaalle megatähdelle. Koiranpennun myötä Kylien tila on parantunut huomattavasti, ja nyt tähti suunnittelee jo täyttä päätä paluutaan.

Kylie on jo aiemmin kertonut haluavansa jatkaa kesken jäänyttä Australian kiertuettaan. Hän suunnittelee parhaillaan myös uuden albumin tekemistä. Lisäksi tulossa on mahdollisesti myös hyväntekeväisyyskonsertti, jonka tuotto ohjataan syöpään keskittyvään hyväntekeväisyyteen.

Poptähden paluun ajankohta on kuitenkin yhä avoin. Maailman medioissa on väläytelty jo useita ajankohtia tulevalle kiertueelle, mutta yksikään niistä ei ole saanut virallista vahvistusta Kylieltä tai hänen taustavoimiltaan. Alkaneen vuoden aikana Kylie nähtäneen viimein esiintymislavalla.