Lindsay Lohan ja Leonardo DiCaprio seurustelevat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lindsay Lohanin ja näyttelijä Leonardo DiCaprion huhutaan seurustelevan. Huhujen mukaan pari vietti uutta vuotta yhdessä Lohanin järjestämissä uudenvuoden kemuissa Miamissa. Pariskunnan tuttavuuden laatu oli käynyt ilmi keskiyöllä, kun he olivat toivottaneet toisilleen hyvät uudet vuodet suukkojen muodossa.

Lohan kärsi seuraavana päivänä pahasta astmakohtauksesta, jonka vuoksi hänet kiidätettiin sairaalaan. Brittiläisen Daily Star Sunday-lehden siteeraama lähde kertoo, että DiCaprio vieraili Lohanin luona sairaalassa päivittäin.

– Leo kävi sairaalassa joka ilta. Hän livahti aina sisään takaovesta, ja piti päässään kasvot peittävää hattua.

DiCaprion sanotaan auttaneen Lohania toipumaan astmakohtauksesta, ja piristäneen tätä tuomalla sairaalaan lahjoja ja suklaata.

Titanic-tähden ja Lohanin suhteen kerrotaan olevan jopa niin vakava, että Leo aikoo lentää New Yorkiin tapaamaan Lohanin äitiä. Pariskunnan huhutaan myös suunnittelevan yhteistä lomaa ennen Lohanin seuraavan leffan Chapter 27 kuvausten alkua.

– Leo ja Lindsay haluavat lähteä yhdessä laivaristeilylle Karibialle, tähtien lähipiiristä kerrotaan.

32-vuotias DiCaprio erosi edellisestä tyttöystävästään Gisele Bundchenistä marraskuussa. Kolmetoista vuotta DiCapriota nuorempi Lohan on seurustellut aikaisemmin muun muassa Jared Leton kanssa.