Arnold Schwarzenegger kolaroi ilman ajokorttia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kalifornian kuvernööri, näyttelijänä paremmin tunnettu Arnold Schwarzenegger ajoi viime sunnuntaina moottoripyörällään kolarin. Arnold ja hänen poikansa Patrick selvisivät turmasta pintanaarmuilla, mutta nyt isä on joutunut ongelmiin poliisin kanssa.

Viranomaiset saivat nimittäin selville, että Harley Davidsonillaan kotinsa lähellä auton kylkeen ajanut isä kuljetti pyöräänsä ilman asiaan kuuluvaa ajokorttia.

Brentwoodissa, Kaliforniassa, tapahtunut onnettomuus ei kuitenkaan saa kuvernaattori Schwarzeneggeria jättämään pyöräänsä talliin, sillä nyt hän aikoo hoitaa tarvittavat paperit kuntoon, tähden tiedottaja Margita Thompson tiedotti.

Kuvernööriä tuskin muutenkaan olisi tämän kaltaisesta lain rikkomuksesta rangaistu.