Idols-Ilkka podcastaa Stara.fi:ssä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuore Idols-voittaja Ilkka Jääskeläinen on liittynyt podcasteja tuottavien artistien joukkoon. Tähti kertoo kuulumisiaan Viihdelehti Stara.fi:n podcasteissa. Ensimmäisissä jaksoissa hän kertoo ajatuksiaan esimerkiksi päiväunista ja keinutuoleista.

Torstai-iltana julkaistavassa podcastissa Ilkka pohtii maailman kamalia asioita. Osansa saavat myös kynnen alla kirvelevät ja nöyhtää tuottavat hedelmät. Parkkipaikalla pikavoiton itsekin saanut mies pohtii mahdollisuuksiaan ihastua henkilöön, joka on ammatiltaan parkkipirkko. Entä kuka Aku Ankan hahmoista saa kuulla kunniansa ja kenet Ilkka äänestäisi ulos Big Brotherista?

Perjantai-iltana julkaistavassa kolmannessa podcastissa Ilkka avaa henkilökohtaisen valokuva-albuminsa ja kertoo muistoja sieltä löytyvien valokuvien taustalta. Olisiko Ilkan hiusmuodilla voitettu Idols vielä viisi vuotta sitten? Millä numerolla Ilkka pelasi lentopalloa? Kuka lavasti kalavaleen koulun biologian tunnin esitelmään?

Vastaukset näihin kysymyksiin löydät Ilkan podcasteista, jotka julkaistaan Viihdelehti Stara.fi:ssä. Jatkossa Stara.fi tarjoaa myös muiden tunnettujen artistien podcasteja. Kuuntele myös Stara.fi podcastit, joissa vierailee niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin tähtiä.

Voit tilata Ilkan podcastin myös iTunes-ohjelmaasi, niin saat uudet lähetykset automaattisesti suoraan tietokoneellesi. Tilaa lähetykset iTunesiin klikkaamalla tästä.