Lovex : Guardian Angel

Singlet · Stara.fi

Poikarockin uuteen aaltoon lukeutuva Lovex nousi ensimmäisen kerran soittolistoille viime kesänä julkaistulla Bleeding -singlellään. Sinkku menestyi mukavasti myös singlelistalla ja myi lähes 1.500 kappaletta.

Nyt ensimmäinen veto saa vertaisensa seuraajan. Helmikuun alussa julkaistava single Guardian Angel rokkaa erittäin tarttuvasti heti ensimmäisistä sekunneista lähtien. Biisi ei anna kuulijalle hetken rauhaa, vaan siinä mennään pahtaen koko viisun ajan.

Biisin kertosäe on ensin semitarttuva, mutta sen imu kasvaa biisin edetessä. Muutaman kuuntelukerran jälkeen voi olla jo varma, että kyseessä on potentiaalinen hittibiisi. B-säkeistöä ennen ja sen aikana kuultava kitarasetti toimii kuin sata jänistä junan vessassa.

Lovex yllättää erittäin positiivisesti ja nousee viime vuosina kovasti kasvaneen genren kärkipäähän. Tämä hitti ansaitsee täydet pisteet ja antaa odottaa todella kovaa Divine Insanity -albumia.

Pisteet 5/5