Jackass-tähti: Paris Hilton oli ehkä ”pilvessä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass-ohjelmasta tuttu hurjapää Steve-O on saattanut puheillaan Paris Hiltonin pulaan. Steve kertoi viime torstaina yhdysvaltalaisessa Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa, että hän oli mahdollisesti antanut Paris Hiltonille huumaavia aineita samana iltana, kun Paris ajoi kolarin autollaan.

Jackass-tähti kertoi, että oli viettänyt iltaa Paris Hiltonin ja hänen poikaystävänsä Stavros Niarchosin kanssa.

– Menin yökerhoon tavatakseni Parisin ja hänen miljonääripoikaystävänsä. Pyörittelin käsissäni pieniä ilokaasupulloja, joilla täyttelin pieniä ilmapalloja. En varmasti saisi sanoa tätä, mutta puolin tuntia sen jälkeen Paris oli mukana auto-onnettomuudessa. Voi olla, että annoin hänelle ”mieltä laajentavia” aineita, Steve-O paljasti.

Ilokaasua käytetään myös Suomessa esimerkiksi alkoholiriippuvuuden hoidossa ja hammaslääkärissä puudutusaineena. Sitä käytetään myös väärin, sillä ilokaasun hengittäminen aiheuttaa nimensä mukaisesti hetkellisen hyvänolon tunteen.