Scarlett Johansson kielsi rintojensa tuijottelun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Scarlett Johansson joutui kieltämään vastanäyttelijältään Jonathan Rhys-Meyersiltä rintojensa tuijottelun tuoreen Match Point -elokuvan kuvauksissa. Nopeasti näyttelijöiden a-sarjaan noussut Johansson, 21, kiusaantui, kun Rhys-Meyers tuijotti intiimeissä kohtauksissa hänen rintojaan.

28-vuotias Jonathan Rhys-Meyers paljasti asian yhdysvaltalaisessa Unscripted -ohjelmassa

– Scarlett sanoi minulle, ettei halua minun tuijottavan hänen rintojaan. Yritin olla herrasmies ja lupasin olla katsomatta. Mutta minun oli suorastaan pakko hieman tirkistellä, sillä nehän olivat siinä kasvojeni edessä, Rhys-Meyers hehkutti.

– Seksikohtausten kuvaaminen oli helppoa. Valehtelisin jos väittäisin muuta.

Aiemmin Scarlett itse paljasti, että hänen huulensa vuotivat verta rajun suutelukohtauksen jälkeen.

– Olimme todella uppoutuneita suoritukseen ja hän puraisi huultani. Hän lähetti kuitenkin seuraavana päivänä ruusuja anteeksipyyntönä. Se otti todella kipeää, joten olin ansainnut ruusuni, Scarlett kertoi tuolloin.