Kristiina Wheeler : You’ll Be Gone

Singlet · Stara.fi

Kristiina Wheeler on maan lupaavimpia naispuolisia r&b-artisteja. Black Night -kokoelmalla ja Tyttö sinä olet tähti -soundtrackilla mukana ollut uusi tähti on julkaissut nyt myös soolomateriaalia. You’ll Be Gone -single toimii hienosti ja on kokonaisuudessaan oikein tyylikästä r&b-osastoa.

Biisi on Jukka Immosen käsialaa, kuin myös suurin osa viime aikojen muista kotimaisista r&b-hiteistä. Viisu on kevyttä tavaraa, joka toimii myös tanssilattialla, mutta jättihitin aineksia tässä ei ole. Kertosäe rullaa ihan mukavasti, mutta Kristiinan ääni ei ole ihan maan parhaimmistoa tai sitten se on tuotettu hieman turhan metalliseksi.

Joka tapauksessa kappale on keskivertoa parempaa kotimaista r&b-kauraa. Nyt odotellaan Kristiinan esikoislevyä.

Pisteet 3/5