Lindsay Lohan ja Kate Moss esiintyivät strippiklubilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Moss ja näyttelijä Lindsay Lohan yllättivät miespuoliset faninsa järjestämällä yllättäen oman show’nsa newyorkilaisesa striptease-ravintolassa. Railakas parivaljakko oli juhlimassa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Scores Clubilla, kun he päättivät ottaa esiintymislavan haltuun.

Ystäviensä kanssa liikkeellä olleet Lindsay ja Kate saapuivat klubille hieman ennen kolmea. Muutaman minuutin ja parin vodka-drinkin jälkeen juhlatuulella ollut kaksikko antoi toisilleen kuumaa sylitanssia. Talon omien strippareiden jälkeen he nousivat yleisön yllätykseksi myös lavalle hieromaan vartaloitaan metallitolppiin.

– Kate oli todella villinä. Muutaman kappaleen jälkeen Lindsay nousi myös lavalle. He hieroivat vartaloitaan tolppiin ja hieroivat erottisesti myös toisiaan. He käyttäytyivät kuin oikeat stripparit ja jopa suutelivat toisiaan, silminnäkijä kertoi New York Postille.

– Yleisö hurrasi heille koko ajan. He eivät riisuutuneet lainkaan, mutta se oli todella kuumaa.

Kate Moss huusi Lohanille tämän olevan kuin ammattilainen ja suositteli Lindsaylle ammatin vaihtoa.