Shakira perui Suomen vierailunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Shakira on perunut esiintymisensä ensi torstain NRJ Radio Awards -tapahtumassa Helsingissä. Peruuntumisen syynä on kiireinen studioaikataulu.

Shakiran sijaan konserttiin on nimetty esiintyjiksi Savage Garden-yhtyeestä tuttu Darren Hayes sekä kotimaiset Apulanta ja Idols-finalistit, jotka esittävät ensimmäistä kertaa yhdessä kappaleen Haaveista totta.

– On sääli, ettei Shakira voi olla mukana, sillä NRJ Radio Awardsista tulee ennennäkemätön. Sen artistikattaus on kertakaikkisen upea, mutta kuten kaikki tiedämme, viime hetken aikataulumuutokset ovat tyypillisiä musiikkibisneksessä, SONY BMG:n toimitusjohtaja Kimmo Valtanen totesi.

Shakira on yksi maailman tämän hetken menestyneimmistä latinoartisteista ja hänen levyjään on myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta. Parin viikon päästä 29 vuotta täyttävä tähti tunnetaan kotimaassaan Kolumbiassa myös näyttelijänä. Euroopassa hän nousi tähdeksi vuonna 2001 julkaistulla Whenever, Whenever -singlellään.

Torstain tapahtumassa nähdään Shakiran peruuntumisesta huolimatta Suomen kaikkien aikojen suurin pop-kavalkadi, kun lavalle nousevat kansainvälisistä tähdistä mm. t.A.T.u., Craig David, Westlife, Infernal, Darin ja Amy Diamond.

Viihdelehti Stara.fi tapasi Darren Hayesin Lontoossa. Lue haastattelu tästä!